Concert Steve AOKI si SIA la ZUTOPIA Bucuresti

August 15, 2016

August 17, 2016

16:00 To 23:00

Piața Constituției, Bucharest, Romania

//www.eventim.ro

54 Ron

021 222 0994

Event Description

Sub egida Live Music Events in Bucharest – Summer 2016 – Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment si Radio Zu prezinta ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL, ce va avea loc in zilele de 15 si 17 august 2016 in Piata Constitutiei.

ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL va aduce pe scena artisti de calibru international, dar si staruri autohtone, totul pe parcursul a doua zile in care distractia si buna dispozitie vor fi maxime.

Dupa concertul RIHANNA din 14 august 2016, in aceeasi locatie si pe aceeasi scena, Zutopia Music Festival va propune o serie de concerte cu artisti care vor sustine show-uri in premiera in Romania.

Astfel, pe 15 august, pe langa multi alti artisti (care vor fi confirmati pe parcurs), headliner va fi STEVE AOKI, un muzician american cu renume in zona electro-house. Incepand cu anul 2007, Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, primind numeroase premii cu punct maxim – Billboard Awards in 2008.
A lansat pana in acest moment trei albume, toate cu reactii pozitive din partea publicului, dar si a celor din mass-media. Pe langa activitatea de muzician, Steve a avut si tangente cu cinematografia, avand cateva roluri in diverse productii precum Arrow si Robot Chicken (seriale de televiziune) si in documentarul The Distortion Of Time.

Pe 17 august 2016, tot sub egida Zutopia Music Festival, veti avea parte de o alta premiera live, alaturi de nume importante din industria muzicala internationala – SIA, FALLULAH, SELAH SUE si OH LAND.
Headliner-ul celei de a 2-a zi este Kate Isobelle Furler, pe scurt – SIA. Artista australiana este o voce puternica, o cantareata si compozitoare excentrica, si o producatoare influenta. A cunoscut succesul la nivel mondial printr-o serie de sapte albume de studio si cinci albume live,care au fost apreciate atat de fani, cat si de criticii muzicali.
Din concertul sustinut de artista, nu vor lipsi hit-uri precum Chandelier, Elastic Heart, Alive s.a.m.d.
Sia a fost nominalizata de 4 ori la premiile Grammy, avand in palmares numeroase alte premii internationale, iar prezenta sa, pentru prima oara in Romania, este, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate concerte din 2016.

Fallulah, pe numele adevarat, Maria Apetri, este o artista daneza de origine romana, care a reusit sa atraga atentia inca de la albumul de debut, The Black Cat Neighborhood, aparut in 2010 si placat cu platina in Danemarca.
De atunci, Fallulah a lansat inca doua albume, ultimul dintre ele – Perfect Tense, fiind produs in 2016.
Artista va concerta pentru prima oara in Romania, publicul avand ocazia sa asculte multe hituri intrate in topurile europene printre care Bridges si Out Of It.
Tot din Danemarca provine si Nanna Øland Fabricius, avand numele de scena
OH LAND. Este o artista din zona indie-pop, care a reusit sa atraga atentia printr-un stil muzica elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, iar cele patru albume de studio si doua EP-uri lansate pana in prezent stau marturie.
Oh Land va fi si ea o premiera pentru Romania, oferind publicului prezent in Piata Constitutiei un show deosebit.
Selah Sue, pe numele adevarat Sanne Greet A. Putseys, provine din Belgia si este un artist de succes in Europa si America. Cele doua albume pe care le-a realizat pana in acest moment au primit recenzii deosebite, albumul de debut fiind placat cu nu mai putin de opt discuri de platina.
Printre piesele de top ce nu vor lipsi din concertul de la Bucuresti se numara Zanna, Reason si This World.

Preturi bilete STEVE AOKI (+ more to be announced)
15 August

Early Bird: 54 lei
General Access: 86.40 lei
Golden Circle: 140.40 lei
Diamond Circle: 172.80 lei
Tribune: 270 lei

Preturi bilete SIA, Selah Sue, Oh Land & Fallulah:
17 August

Early bird: 145.80 lei
General Access: 172.80 lei
Golden Circle: 270 lei
Diamond Circle: 410.40 lei
Tribune: 270 lei

Preturi abonament 3 concerte (STEVE AOKI, SIA + RIHANNA):

Early Bird: 210.6 lei
General Access: 270 lei
Golden Circle: 518.40 lei
Diamond Circle: 702 lei
Tribune: 712 lei

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Organizers

D&D East Entertainment

Bucuresti

Contact Information

contact@dd-east.com

Visited 859 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Beraria H - Iris si Cristi Minculescu

Berăria H, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, București, Municipiul București, România

December 23, 2016

19:30 To 00:00

Vino vineri, 23 decembrie, la cea de a treia editie Christmas Rock @Beraria H pentru un concert de poveste cu Cristi Minculescu si Iris.Read more…

Romexpo, Bulevardul Mărăști, Bucharest, Romania

May 12, 2016

20:00 To 23:00

Vedeta mondiala, de doua ori pe locul I in clasamentele Bilboard, Enrique Iglesias vine la Bucuresti pentru cel mai emblematic eveniment musical al anului!Read more…

NeverSea Festival Constanta 2017

Plaja Modern, Constanța, Județul Constanța, România

July 7, 2017 To July 9, 2017

NeverSea Festival Constanta 2017, un nou festival ce va deveni traditie pe litoralul romanesc!Read more…