Maroon 5 LIVE in premiera in Romania!

1 Review

June 5, 2016

June 5, 2016

16:00 To 22:00

Piața Constituției, Bucharest, Romania

//www.eventim.ro

151.2 Ron

021 222 0994

Event Description

Adorata de intreg mapamondul, Maroon 5 va sustine primul concert din Romania, in data de 5 iunie, iar carismaticul Adam Levine se va asigura ca publicul isi va aminti acest show pentru foarte mult timp!

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment prezinta:

MAROON 5

Pentru prima oara in Romania!
5 iunie 2016, Piata Constitutiei, Bucuresti

Maroon 5, lansata in Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist in 2005 si a vandut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor an antreaga lume. Discurile lansate de trupa au fost de asemenea placate cu aur si platina an peste 35 de tari.

Maroon 5 a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus in albumul lor de debut, Songs About Jane si in dublul album placat cu platina, It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder si If I Never See Your Face Again.

In 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care contine single-uri precum Misery si celebrul Moves Like Jagger, ocupand #1 in
Top 40 si Topul Hot AC, precum si #1 in topul Billlboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane exemplare in intreaga lume.

Odata cu succesul inregistrat in top Hot 100, liderul trupei Maroon 5, Adam Levine a devenit primul artist care a ocupat, parte a unui grup, prima pozitie in acest top, in acelasi timp cu ascensiunea de solist in Top 10, fiind cant-autor al single-ului Stereo Hearts, al celor de la Gym Class Heroes.

In 2012, Maroon 5 a lansat Overexposed, care a intarit rapid statutul grupului in muzica, cu o intreaga colectie de single-uri care au atins primele locuri in topurile de profil. De-a lungul carierei, trupa a stabilit un record in ceea ce priveste clasarea pe primul loc (6 locuri #1 in total) in 20 de ani de istorie a Top 40. In sprijinul promovarii albumului, Maroon 5 a sustinut unul dintre cele mai bine vandute turnee, cu incasari de peste 50 milioane USD numai din vanzarea biletelor.

Cel mai nou album al trupei, V, a debutat pe locul 1 in Billboard Top 200 si este o descriere a calatoriei grupului pana in prezent, captand esenta hit-urilor trupei de la inceput si continuand cu succesul celor mai recente.

Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup in TOP 40 in 18 ani si a intrat in Top 100 in peste 18 tari.

Videoclip-ul melodiei Sugar, emblematica pentru grup si nominalizata in cadrul premiilor Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizari pana in prezent.

Turneul sustinut de Maroon 5, V Tour, a inceput in februarie 2015 in America si continua in Europa, ajungand pentru prima data in Romania, in data de 5 iunie 2016!

Biletele sunt disponibile incepand de miercuri, 30 martie, ora 16:00, prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Organizers

D&D East Entertainment

Bucuresti

Contact Information

contact@dd-east.com

Visited 404 times, 1 Visit today

One Review

  1. Antonia.Elena
    Antonia.Elena

    Adam Levine ruulllzzz <3

    April 8, 2016 at 17:55 Reply

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Club EGO Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

May 28, 2016

23:00 To 06:00

Petrece ca un grec la cea mai mare noapte greceasca din 2016 in Club EGO Mamaia!Read more…

Night Market Bucuresti - Chef Foa

Kaufland, Sector 2, București, Municipiul București, România

December 17, 2016

12:00 To 23:00

Ne facem incalzirea pentru mancarea gustoasa de Craciun cu o noua editie Night Market by Chef Foa.Read more…

Club EGO Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

July 23, 2016

23:00 To 06:00

Vara aceasta, Club EGO Mamaia va pregateste un eveniment de prima clasa cu un invitat pe masura: Dj Nick Warren.Dj Nick Warren va mixa in Club EGO Mamaia, sambata, 23 mai! Club EGO Mamaia se concentreaza pe cel mai inalt nivel de entertainment cu ultimele tehnologii aparute pe piata.Read more…