Piesa de teatru: Umbre la Teatrul National Bucuresti

July 2, 2017

July 2, 2017

19:30 To 21:00

Teatrul Național București, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bucharest, Romania

40 ron

Event Description

evomag.ro

Umbre este o piesa de teatru care are la baza un text contemporan al unei scriitoare spaniole.

Scriitoarea textului Umbre este foarte cunoscuta pe scenele de teatru din Barcelona si are ca nucleu al povestilor ei natura umana.

Dupa cum singura spunea: ” Sunt interesata de natura umana si de ceea ce motiveaza oamenii sa actioneze, uneori In moduri ciudate. In scrierile mele am incercat sa explorez laturile Intunecate ale individului, sa cercetez amanuntit temerile, obsesiile, dorintele, mereu Intr-un context recognoscibil, cu care spectatorul sa se poata identifica, dar lasand spatiu pentru imaginatie si poetic”.

__ Articolul continua dupa reclame __

loading…


Spectacolul de teatru Umbre se joaca la Teatrul National Bucuresti,  in data de 2 iulie 2017. Este o piesa de teatru, care se bucura de o distributie extraordinara.

Mergand sa vezi Umbre ai sansa sa intalnesti trei generatii de actori facand un spectacol care sa redea o drama personala.  Un fir narativ liniar, pana cand povestea fiecarui personaj se intrepatrunde cu subiectul principal.

Umbre este o piesa puzzle, pe care daca il urmaresti pana la final, afli un deznodamant cutremurator.

Vino pe 2 iulie, incepand cu ora 19.30, la Teatrul National Bucuresti. Vei avea sansa sa-i intalnesti pe Mariana Mihut si pe Victor Rebengiuc. Desigur Ana Ciontea si Gheorghe Visu vor fi alaturi de o distributie uluitoare.

Pretul biletelor este de 40 lei, respectiv 20 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Visited 67 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

June 6, 2016

19:30 To 22:00

TEATRUL METROPOLIS Bucuresti prezinta piesa de teatru: “CUM SE CUCERESC FEMEILE” la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, o comedie de Woody Allen.Read more…

2 femei contemporane

Linotip - Centru Independent Coregrafic, Strada Actor Ion Brezoianu, București, Municipiul București, România

June 18, 2017

20:00 To 21:00

Spectacolul 2 femei contemporane ne poarta de-a lungul unei povesti intense, care demonstreaza ca timpul nu a reusit sa schimbe prea multe din viata femeii.Read more…

Teatrul De Stat Constanta, Bulevardul Ferdinand, Constanța, Romania

April 23, 2016

17:00 To 22:00

Teatrul de Stat Constanta invita iubitorii de teatru si literatura, sambata, 23 aprilie, ora 17.00, la o conferinta de presa urmata de lansarea romanului Iubirile de tip pantof, Iubirile de tip umbrela…, de Matei Visniec.Read more…