Piesa de teatru: Umbre la Teatrul National Bucuresti

July 2, 2017

July 2, 2017

19:30 To 21:00

Teatrul Național București, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bucharest, Romania

40 ron

Event Description

evomag.ro

Umbre este o piesa de teatru care are la baza un text contemporan al unei scriitoare spaniole.

Scriitoarea textului Umbre este foarte cunoscuta pe scenele de teatru din Barcelona si are ca nucleu al povestilor ei natura umana.

Dupa cum singura spunea: ” Sunt interesata de natura umana si de ceea ce motiveaza oamenii sa actioneze, uneori In moduri ciudate. In scrierile mele am incercat sa explorez laturile Intunecate ale individului, sa cercetez amanuntit temerile, obsesiile, dorintele, mereu Intr-un context recognoscibil, cu care spectatorul sa se poata identifica, dar lasand spatiu pentru imaginatie si poetic”.

__ Articolul continua dupa reclame __

loading…


Spectacolul de teatru Umbre se joaca la Teatrul National Bucuresti,  in data de 2 iulie 2017. Este o piesa de teatru, care se bucura de o distributie extraordinara.

Mergand sa vezi Umbre ai sansa sa intalnesti trei generatii de actori facand un spectacol care sa redea o drama personala.  Un fir narativ liniar, pana cand povestea fiecarui personaj se intrepatrunde cu subiectul principal.

Umbre este o piesa puzzle, pe care daca il urmaresti pana la final, afli un deznodamant cutremurator.

Vino pe 2 iulie, incepand cu ora 19.30, la Teatrul National Bucuresti. Vei avea sansa sa-i intalnesti pe Mariana Mihut si pe Victor Rebengiuc. Desigur Ana Ciontea si Gheorghe Visu vor fi alaturi de o distributie uluitoare.

Pretul biletelor este de 40 lei, respectiv 20 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Visited 148 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Doors Club, Strada Traian, Constanța, Constanța County, Romania

April 21, 2016

20:00 To 21:10

Doors Club Constanta gazduieste piesa de teatru “Povesti despre tine” , un spectacol realizat dupa volumul „92 de povesti cu carti” de Stefan Caraman.Read more…

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

June 15, 2016

19:30 To 21:00

“Descult in parc” este o comedie exceptionala, scrisa in anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon.Read more…

Teatrul De Stat Constanta, Bulevardul Ferdinand, Constanța, Romania

April 23, 2016

17:00 To 22:00

Teatrul de Stat Constanta invita iubitorii de teatru si literatura, sambata, 23 aprilie, ora 17.00, la o conferinta de presa urmata de lansarea romanului Iubirile de tip pantof, Iubirile de tip umbrela…, de Matei Visniec.Read more…