Piesa de teatru: Umbre la Teatrul National Bucuresti

July 2, 2017

July 2, 2017

19:30 To 21:00

Teatrul Național București, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bucharest, Romania

40 ron

Event Description

evomag.ro

Umbre este o piesa de teatru care are la baza un text contemporan al unei scriitoare spaniole.

Scriitoarea textului Umbre este foarte cunoscuta pe scenele de teatru din Barcelona si are ca nucleu al povestilor ei natura umana.

Dupa cum singura spunea: ” Sunt interesata de natura umana si de ceea ce motiveaza oamenii sa actioneze, uneori In moduri ciudate. In scrierile mele am incercat sa explorez laturile Intunecate ale individului, sa cercetez amanuntit temerile, obsesiile, dorintele, mereu Intr-un context recognoscibil, cu care spectatorul sa se poata identifica, dar lasand spatiu pentru imaginatie si poetic”.

__ Articolul continua dupa reclame __

loading…


Spectacolul de teatru Umbre se joaca la Teatrul National Bucuresti,  in data de 2 iulie 2017. Este o piesa de teatru, care se bucura de o distributie extraordinara.

Mergand sa vezi Umbre ai sansa sa intalnesti trei generatii de actori facand un spectacol care sa redea o drama personala.  Un fir narativ liniar, pana cand povestea fiecarui personaj se intrepatrunde cu subiectul principal.

Umbre este o piesa puzzle, pe care daca il urmaresti pana la final, afli un deznodamant cutremurator.

Vino pe 2 iulie, incepand cu ora 19.30, la Teatrul National Bucuresti. Vei avea sansa sa-i intalnesti pe Mariana Mihut si pe Victor Rebengiuc. Desigur Ana Ciontea si Gheorghe Visu vor fi alaturi de o distributie uluitoare.

Pretul biletelor este de 40 lei, respectiv 20 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Visited 88 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Teatrul De Stat Constanta, Bulevardul Ferdinand, Constanța, Romania

April 23, 2016

17:00 To 22:00

Teatrul de Stat Constanta invita iubitorii de teatru si literatura, sambata, 23 aprilie, ora 17.00, la o conferinta de presa urmata de lansarea romanului Iubirile de tip pantof, Iubirile de tip umbrela…, de Matei Visniec.Read more…

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

April 7, 2016

Doi dintre cei mai cunoscuti actori ai Constantei, Mirela Pana si Bogdan Caragea urca pe scena Harlequin Mamaia pentru o piesa de teatru inedita: “6 din 49″.Read more…

Cocosatul de la Notre Dame - Teatrul National Cluj-Napoca

Teatrul Naţional Cluj-Napoca, Piața Ștefan cel Mare, Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

June 29, 2017

19:00 To 20:30

Piesa de teatru Cocosatul de la Notre Dame te invita sa pasesti in lumea intunecata a Parisului medieval, unde esti martorul vietii umbrite de un destin mai putin noroc a lui Quasimodo- clopotarul hidos al Catedralei Notre-Dame.Read more…