Aeromania 2016 – Tuzla

July 2, 2016

July 2, 2016

0:00 To 0:00

Aerodromul Tuzla, Tuzla, Constanța County, Romania

Event Description

A inceput numaratoarea inversa pentru editia aniversara 10 ANI AEROMANIA, eveniment programat pentru 2 iulie 2016, la Aeroportul International Tuzla.

Astazi a fost lansat posterul celui mai spectaculos show de acrobatie aeriana din Romania, organizat exclusiv din fonduri private si desfasurat anual la Tuzla.

Posterul este rezultatul unei colaborari frumoase cu binecunoscutul Ionut Caras – “a PRO Photographer & Photo Mechanic”.

“M-a onorat provocarea venita din partea organizatorilor Aeromania si am acceptat fara rezerve. Am lucrat cu placere la acest proiect, mai ales pentru ca s-a bazat pe pasiunea mea pentru fotografie, editare foto, dar si pentru aviatie”, a precizat Ionut Caras.

Afisul reuneste elementele-cheie ale evenimentului: acrobatie aeriana, expozitie de avioane si standuri de aviatie, expozitie de masini retro, atmosfera relaxata si neconventionala, pe iarba, cu food court, concursuri, toate acompaniate de muzica de bun gust.

“Am decis ca, pentru aceasta editie aniversara, posterul sa fie creat de un expert in prelucrarea fotografiei si nu de o agentie de creatie, ca in anii anteriori, pentru ca am vrut sa redea atmosfera autentica si corecta din timpul evenimentului, cu cat mai multe dintre elementele pe care publicul le regaseste aici. Posterul este format din imagini reale de la editiile anterioare” explica Cristina Mitchievici, managerul evenimentului.

Aeromania este un spectacol aerian anual desfasurat initial deasupra plajelor litoralului romanesc si, incepand cu anul 2012, pe Aeroportul International Tuzla. Evenimentul este dedicat turistilor care isi petrec vara pe litoral, persoanelor in cautare de variante alternative pentru divertisment si fanilor aviatiei.
Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezerva meteorologica 3 iulie) se desfasoara editia aniversara 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuita, cu exceptia zonei VIP – pentru care puteti cumpara bilete de pe www.vreaubilet.ro incepand din luna aprilie.

Pentru editia de anul acesta, si-au confirmat deja participarea: Iacarii Acrobati care aniverseaza la randul lor 10 ani de activitate si care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Jurgis Kairys si Luca Bertossio. Pe scena urca Zdob si Zdub, Mihai Margineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop-rock si folk fiind nelipsita.

Negocieri cu alte nume de prestigiu sunt in derulare.

Radio Constanta este partener media al evenimentului.

Sursa: RadioConstanta.ro

Visited 827 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Night Market Bucuresti - Chef Foa

Kaufland, Sector 2, București, Municipiul București, România

December 17, 2016

12:00 To 23:00

Ne facem incalzirea pentru mancarea gustoasa de Craciun cu o noua editie Night Market by Chef Foa.Read more…

Festivalul Scoicilor 2017

Piața Ovidiu, Constanța, Județul Constanța, România

May 18, 2017 To May 21, 2017

10:00 To 22:00

Chef Catalin Scarlatescu se intoarce la Constanta pentru Festivalul Scoicilor, eveniment ce a avut un real succes la prima editie.Read more…

Portul Turistic Tomis, Constanța, Constanța County, Romania

June 15, 2016 To June 19, 2016

10:00 To 20:00

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta are placerea de a va invita sa participati, sau sa vizitati, cea de a XIX-a editie a Salonului Nautic si Auto – TOMIS YACHT 2016.Read more…