Aeromania 2016 – Tuzla

July 2, 2016

July 2, 2016

0:00 To 0:00

Aerodromul Tuzla, Tuzla, Constanța County, Romania

Event Description

A inceput numaratoarea inversa pentru editia aniversara 10 ANI AEROMANIA, eveniment programat pentru 2 iulie 2016, la Aeroportul International Tuzla.

Astazi a fost lansat posterul celui mai spectaculos show de acrobatie aeriana din Romania, organizat exclusiv din fonduri private si desfasurat anual la Tuzla.

Posterul este rezultatul unei colaborari frumoase cu binecunoscutul Ionut Caras – “a PRO Photographer & Photo Mechanic”.

“M-a onorat provocarea venita din partea organizatorilor Aeromania si am acceptat fara rezerve. Am lucrat cu placere la acest proiect, mai ales pentru ca s-a bazat pe pasiunea mea pentru fotografie, editare foto, dar si pentru aviatie”, a precizat Ionut Caras.

Afisul reuneste elementele-cheie ale evenimentului: acrobatie aeriana, expozitie de avioane si standuri de aviatie, expozitie de masini retro, atmosfera relaxata si neconventionala, pe iarba, cu food court, concursuri, toate acompaniate de muzica de bun gust.

“Am decis ca, pentru aceasta editie aniversara, posterul sa fie creat de un expert in prelucrarea fotografiei si nu de o agentie de creatie, ca in anii anteriori, pentru ca am vrut sa redea atmosfera autentica si corecta din timpul evenimentului, cu cat mai multe dintre elementele pe care publicul le regaseste aici. Posterul este format din imagini reale de la editiile anterioare” explica Cristina Mitchievici, managerul evenimentului.

Aeromania este un spectacol aerian anual desfasurat initial deasupra plajelor litoralului romanesc si, incepand cu anul 2012, pe Aeroportul International Tuzla. Evenimentul este dedicat turistilor care isi petrec vara pe litoral, persoanelor in cautare de variante alternative pentru divertisment si fanilor aviatiei.
Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezerva meteorologica 3 iulie) se desfasoara editia aniversara 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuita, cu exceptia zonei VIP – pentru care puteti cumpara bilete de pe www.vreaubilet.ro incepand din luna aprilie.

Pentru editia de anul acesta, si-au confirmat deja participarea: Iacarii Acrobati care aniverseaza la randul lor 10 ani de activitate si care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul Romaniei / Hawks of Romania, Jurgis Kairys si Luca Bertossio. Pe scena urca Zdob si Zdub, Mihai Margineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop-rock si folk fiind nelipsita.

Negocieri cu alte nume de prestigiu sunt in derulare.

Radio Constanta este partener media al evenimentului.

Sursa: RadioConstanta.ro

Visited 806 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Tenis Club Idu S.R.L., Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

May 10, 2016 To May 12, 2016

10:00 To 17:00

In perioada 10-12 Mai 2016, Europort Romania isi va redeschide portile la Clubul Idu din Mamaia, Constanta.Read more…

Piata Ovidiu, Piața Ovidiu, Constanța, Constanța County, Romania

May 21, 2016 To May 22, 2016

Anul acesta, va avea loc prima editie a Festivalului Scoicilor, care va fi organizata si jurizata de Chef Catalin Scarlatescu, Primaria Constanta si Claboo Media.Anul 2016 se anunta a fi dedicat in special preparatelor pe baza de fructe de mare.Read more…

Teatrul De Stat Constanta, Bulevardul Ferdinand, Constanța, Romania

April 23, 2016

17:00 To 22:00

Teatrul de Stat Constanta invita iubitorii de teatru si literatura, sambata, 23 aprilie, ora 17.00, la o conferinta de presa urmata de lansarea romanului Iubirile de tip pantof, Iubirile de tip umbrela…, de Matei Visniec.Read more…