Casa de Cultura Constanta – Piesa: Cum se cuceresc femeile

June 6, 2016

June 6, 2016

19:30 To 22:00

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

http://www.casadecultura-constanta.ro

50 - 80 Ron

Event Description

TEATRUL METROPOLIS Bucuresti prezinta piesa de teatru: “CUM SE CUCERESC FEMEILE” la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, o comedie de Woody Allen.

Regia: Liviu Lucaci
Distributia: Claudiu Bleont, Angel Popescu, Patru Gavril / Liviu Lucaci, Alexandra Salceanu, Sorina Stefanescu, Alexandra Laura Badea, Irina Caramizaru

Cum se cuceresc femeile?
Spectacolul “Cum se cuceresc femeile” este o imbinare ingenioasa intre teatru si film, o comedie spumoasa, impletind timp de 1h si 50 de minute comicul de situatie si de limbaj, intr-o maniera in care piesa poate fi considerata si “o terapie prin ras si un bun prilej de autocunoastere” (Claudiu Bleont).
Spectacolul incepe cu proiectia unui fragment din filmul Casablanca, cand il gasim pe protagonistul principal, Allan Felix in interpretarea lui Claudiu Bleont, devastat de un divort, imbracat in pijamale cu palaria indesata pe cap si ochelarii pe nas.
Prietenii sai foarte buni Dick Christie (Liviu Lucaci/Patru Gavril) si sotia sa Linda (Alexandra Salceanu) incearca sa il ajute sa iasa din aceasta zona depresiva prezentandu-i tot felul de optiuni si incercand sa-i aranjeze o serie de intalniri amoroase care, toate, ies prost.
Actiunea are in centru lupta lui Allan intre relatia tu-eu, barbat-femeie, conflictul intre barbatul-cuceritor si si barbatul- prieten, indragostit de sotia amicului lui. Gandurile lui Allan, discutiile pe care le are cu Bogart – idolul sau pe care incearca sa-l imite – si cu fosta sotie, dualitatea protagonistului de la barbatul demoralizat, incapabil de a cuceri o femeie pana la barbatul cuceritor, experientele amoroase relatate si fanteziile lui cinematografice, toate acestea fac din acest spectacol o comedie de situatii irezistibila.
Daca spectacolul a inceput cu o proiectie, si pe parcursul acestuia ne-am bucurat si am descoperit gandurile lui Allan datorita “cadrelor” regizorului Tudor Jurgiu, finalul nu poate fi altfel decat tot proiectarea unui fragment din filmul “Casablanca”.
“Cum se cuceresc femeile”, un Woody Allen incantator, teatru si film deopotriva, un spectacol cum nu ati mai vazut, jucat de o echipa minunata de actori.
Pret bilet: 50, 60, 70 si 80 lei
Ora de incepere: 19:30

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Casei de Cultura Constanta.

Sursa: www.casadecultura-constanta.ro

teatru_metropolis_cum_se_cuceresc_femeile_cdc-c

Visited 326 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

May 13, 2016

20:00 To 22:00

Dupa “Ma mut la mama” si “Ma mut la…tata?” a aparut si partea a treia: “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!” O trilogie de comedie, primul serial de teatru, din Romania!!!Read more…

Nesomn - Dans Hipnotic - LINOTIP Bucuresti

Linotip - Centru Independent Coregrafic, Strada Actor Ion Brezoianu, București, Municipiul București, România

June 16, 2017

20:00 To 21:00

In lumea viselor, in spectacolul de dans Nesomn, proiectezi si generezi vise, pe care le traiesti pentru tine si pentru altii.Read more…

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

May 23, 2016

19:30 To 21:25

Drama la care se rade cu lacrimi, “Fidelitate” o piesa in care revine celebrul actor Florin Busuioc.Read more…