Concert SummerKiss – Piata Ovidiu Constanta

iulie 23, 2016

august 13, 2016

20:00 To 23:00

Piața Ovidiu, Constanța, Constanța County, Romania

Intrarea Libera!

Event Description

Piata Ovidiu aduce Concertele Verii Summerkiss si artistii momentului din Romania timp de patru weekend-uri consecutive de concerte liveCei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului din Romania vor concerta live in Piata Ovidiu in patru concerte organizate de Kiss FM si Asociatia Descopera Constanta, pe o scena de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din Romania ,,L-acoustics K2,,.
,,Am ales Kiss FM pentru faptul cã este cel mai ascultat radio din Romania, are un sistem excelent de management al artistilor si o relatie deosebita cu acestia, in special din punct de vedere personal cu cei de la Carla’s Dreams. Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pietei Ovidiu, unde dorim sa oferim constantenilor si turistilor, alternative de evenimente diversificate ca si continut pe tot parcursul anului. De la teatru si film, la concerte si spectacole live, toate vor oferi o paleta diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public.'” a declarat Victor Maxim project manager Descopera Piata Ovidiu si presedinte Asociatia Descopera Constanta.
Constantenii si turistii aflati pe litoral vor avea parte de concertele live din Piata Ovidiu timp de patru saptamani, in fiecare weekend.
,,Suntem pentru prima data prezenti in Constanta cu proiectul Summer Live Cincerts, am urmarit evolutia Pietei Ovidiu si credem cã este cea mai buna locatie pentru artistii, trupele si vedetele ce vor urca pe scena Summerkiss in cele patru concerte live din aceasta vara. Daca in primele doua concerte veti cunoaste deja artistii preferati ce vor concerta, in al 3-lea si al 4-lea concert ii vom intreba pe ascultatorii Kiss FM, pe constanteni si pe turisti, ce artisti sau trupe din Romania ar dori sa asculte live pe scena din Piata Ovidiu. Va promitem un show muzical in premiera pentru Constanta si chiar la nivel national.” au declarat indragitii matinalului Kiss FM, Sergiu si Andrei, cei care vor si prezenta concertele live din Piata Ovidiu.
O scena de mari dimensiuni va fi amplasata in Piata Ovidiu incepand inca de joi 21 iulie: ,,Scena folosita in concertele live din Piata Ovidiu este deja cunoscuta de vedetele din Romania, impresionant fiind sistemul audio L-acoustics K2, unul dintre cele mai performante sisteme de concerte live din lume, ce va fi pentru prima data folosit in Constanta, sistem pe care concerteaza si marile vedete de peste ocean” a declarat Arthur Fleischer Alpha Sound director tehnic al evenimentului.

Concert SummerKiss - Piata Ovidiu
Programul Concertelor Live in Piata Ovidiu:
Live Concerts Summerkiss 23 iulie orele 20:00-23:00
Smiley
Adi Sana Akcent
Alex Velea
Feli Cabron band
Mihail
Live Concerts Summerkiss 30 iulie orele 20:00-23:00
Carla’s Dreams
Delia
Alina Eremia
Lora
Grasu XXL
Guess Who
Pentru urmatoarele doua concerte de pe 6 august si 13 august, publicul va alege trupele si artistii ce vor concerta live in Piata Ovidiu.

Visited 727 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Breeze Mamaia - EdY Band

Breeze, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

iulie 5, 2016

21:00 To 06:00

In seara de Ramazan Bayram, EdY Band va asteapta intr o super locatie in Mamaia Nord, Restaurant Breeze Libanez Mamaia. Read more…

Directia 5 Concert live teatrul de vara jupiter

Summer Theater Jupiter, Strada Gala Galaction, Jupiter, Constanța County, Romania

iulie 5, 2017

12:00 To 14:00

Asa cum ne-au obisnuit deja baietii de la DIRECTIA 5, se anunta un eveniment plin de energie, muzica buna si maini pe sus. Read more…

Diana Bisinicu - Princess Club Constanta

Princess Club, Strada Soveja, Constanța, Constanța County, Romania

mai 20, 2016

22:30 To 06:00

Vineri, 20 mai, Formatia Makidonia si Diana Bisinicu Band va asteapta in Princess Club Constanta la cea mai tare petrecere armaneasca cu ocazia Zilei Nationale a Armanilor! Read more…