Festivalul Inghetatei Constanta

June 29, 2017

July 2, 2017

10:00 To 22:00

Piața Ovidiu, Constanța, Constanța County, Romania

Intrarea Libera!

Event Description

Vara asta, la Festivalul Inghetatei Constanta, cea mai buna inghetata se mananca niciunde altundeva decat in Piata Ovidiu.

Daca esti dornic sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut, dar si gustos, vino la Festivalul inghetatei Constanta!

Se pare ca orasul soarelui, Constanta, si-a propus ca in 2017 sa devina polul distractiei. Ne propune diverse evenimente, care urmaresc sa atraga cati mai multi turisti, dar si concetateni.

Evenimentul se va desfasura in Piata Ovidiu, din Constanta, in perioada 29 iunie – 2 iulie.

Cei prezenti la Festivalul inghetatei Constanta se vor rasfata gustand sutele de sortimente de inghetata special pregatite de firme producatoare de inghetata si nu numai. Pe langa inghetata, la Festivalul inghetatei te vor astepta si prajituri, dulciuri, care mai de care mai delicioase.

carturesti.ro%20
Organizatorii promit un decor de poveste, cu ghirlande de lumini si baloane colorate. Vor fi si mese stand-up si umbrele. Un cadru plin de culoare, veselie si gust. Pe langa dulciuri, atmosfera va fi insufletita de DJ, animatori si personaje din desene animate.

Festivalul inghetatei Constanta are loc in Piata Ovidiu. Acesta incepe pe data de 29 iunie, pana pe 2 iulie, cu un program zilnic intre 10:00 si 22:00.

Sa dam startul la distractie!

loading…


Visited 738 times, 2 Visits today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Pavilionul Expoziţional Constanţa, Bulevardul Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

May 26, 2016 To May 27, 2016

09:00 To 16:00

Black Sea Ports & Shipping 2016 continua sa fie, si in acest an, evenimentul de cea mai mare amploare in domeniul Portuar si al Transporturilor Navale, ajungand astfel la editia cu numarul 5. Read more…

Piata Ovidiu, Piața Ovidiu, Constanța, Constanța County, Romania

May 21, 2016 To May 22, 2016

Anul acesta, va avea loc prima editie a Festivalului Scoicilor, care va fi organizata si jurizata de Chef Catalin Scarlatescu, Primaria Constanta si Claboo Media.Anul 2016 se anunta a fi dedicat in special preparatelor pe baza de fructe de mare. Read more…

Hotel Victoria, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

May 6, 2016 To May 7, 2016

A doua editie a Festivalului de Peste Durabil Romanesc va avea loc anul acesta in Statiunea Mamaia, gazduit de Hotel Victoria Mamaia. Read more…