Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO la Constanta!

June 23, 2017

June 25, 2017

10:00 To 22:00

Piața Ovidiu, Constanța, Județul Constanța, România

Intrarea Libera!

Event Description

eJobs

Esti un impatimit al aromelor mediteraneene? Atunci, te invitam la un festival cu specific mediteranean, Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO!

La Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO iti vei rasfata papilele gustative cu aromele fresh mediteranee, care trezesc toate simturile. Maestri bucatari din restaurantele de top se vor intrece pentru a-ti oferi cele mai bine pregatite paste.

Iar o portie delicioasa de paste merge perfect cu un vin fin, oferit de crame faimoase. Acestea vor fi si ele prezente la Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO.

_____Articolul continua dupa reclame_____

loading…


 

De asemenea, la VINO, PASTA e CAPUCCINO te va imbata si aroma de cafea preparata de specialistii prezenti in perioada 23 -25 iunie, in Piata Ovidiu din Constanta.

Primul weekend de vacanta te invita, asadar, in Piata Ovidiu din Constanta la la evenimentul festivalului VINO, PASTA e CAPUCCINO. Nu uita sa iei cu tine si prietenii! Un festival pe cinste, e un festival petrecut alaturi de cele mai dragi persoane.

Aromele unei veri meditareene le gasesti in numai doua locuri! Pe malul Mediteranei sau in Piata Ovidiu, din Constanta. Nu uita, deci! Intre 23 si 25 iunie, la Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO.

Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO este deschis publicului larg. Mai mult decat atat, este un festival kid friendly. Asa ca-l vei putea lua si pe prichindel cu tine!

provident.ro

Visited 597 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

Related Events

Summer Well 2017

Domeniul Știrbey, Strada Știrbei Vodă, Buftea, Județul Ilfov, România

August 12, 2017 To August 13, 2017

15:00 To 23:59

Summer Well 2017 aniverseaza anul acesta cea de-a sapte editie a festivalului de vara.Read more…

Piața George Enescu, Bucharest, Romania

July 3, 2017 To July 9, 2017

Cu aceasta ocazie, Bucharest Jazz Festival ne invita sa sarbatorim alaturi de nume consacrate ale jazzului international.Read more…

Street Food Festival 2017

Aleea Stadionului, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

July 6, 2017 To July 9, 2017

Ajuns la cea de-a doua editie, Street FOOD Festival 2017 promite sa rasfete papilele gustative cu cele mai revolutionare preparate.Read more…