Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO la Constanta!

June 23, 2017

June 25, 2017

10:00 To 22:00

Piața Ovidiu, Constanța, Județul Constanța, România

Intrarea Libera!

Event Description

eJobs

Esti un impatimit al aromelor mediteraneene? Atunci, te invitam la un festival cu specific mediteranean, Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO!

La Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO iti vei rasfata papilele gustative cu aromele fresh mediteranee, care trezesc toate simturile. Maestri bucatari din restaurantele de top se vor intrece pentru a-ti oferi cele mai bine pregatite paste.

Iar o portie delicioasa de paste merge perfect cu un vin fin, oferit de crame faimoase. Acestea vor fi si ele prezente la Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO.

_____Articolul continua dupa reclame_____

loading…


 

De asemenea, la VINO, PASTA e CAPUCCINO te va imbata si aroma de cafea preparata de specialistii prezenti in perioada 23 -25 iunie, in Piata Ovidiu din Constanta.

Primul weekend de vacanta te invita, asadar, in Piata Ovidiu din Constanta la la evenimentul festivalului VINO, PASTA e CAPUCCINO. Nu uita sa iei cu tine si prietenii! Un festival pe cinste, e un festival petrecut alaturi de cele mai dragi persoane.

Aromele unei veri meditareene le gasesti in numai doua locuri! Pe malul Mediteranei sau in Piata Ovidiu, din Constanta. Nu uita, deci! Intre 23 si 25 iunie, la Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO.

Festivalul VINO, PASTA e CAPUCCINO este deschis publicului larg. Mai mult decat atat, este un festival kid friendly. Asa ca-l vei putea lua si pe prichindel cu tine!

provident.ro

Visited 626 times, 3 Visits today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Red Bull Music Academy x Outernational 2017 bucuresti

The Ark, Strada Uranus, Bucharest, Romania

July 7, 2017 To July 9, 2017

23:00 To 06:00

Festivalul multicultural Outernational Days a ajuns la cea de-a doua editie, propusa si organizata de platforma culturala The Attic.Read more…

Dakini Fest 2017 Tuzla

Plaja Tuzla, Comuna Tuzla, Județul Constanța, România

June 29, 2017 To July 2, 2017

Dakini Fest 2017 este un eveniment de anvergura internationala, care aduce impreuna muzica chill, psy-trance si micro-house.Read more…

Street Food Festival 2017

Aleea Stadionului, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

July 6, 2017 To July 9, 2017

Ajuns la cea de-a doua editie, Street FOOD Festival 2017 promite sa rasfete papilele gustative cu cele mai revolutionare preparate.Read more…