Harlequin Mamaia – Piesa “Cum se duce totul dracu”

April 21, 2016

April 21, 2016

21:00 To 23:30

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

http://evenimente-constanta.ro

35 Ron

0766 400 181

Event Description

Harlequin Mamaia si Evenimente Constanta iti prezintra in premiera un show plin de umor, recomandat tuturor celor care au simtit sau inca simt fiorii dragostei – pentru ca e bine sa te bucuri de ceea ce ai, atunci cand ai! “Cum se duce totul dracu’“.

Pe langa lucrurile frumoase dintr-o relatie, viata in doi inseamna o adevarata lupta dusa pentru… nimic! Pentru ca si in cuplu te poti simti in competitie si-atunci scoti toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare si mai tare in orgoliu.

Probabil nu vom afla niciodata cine va castiga aceasta batalie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” iti va arata cum si unde se desfasoara adevaratul razboi de gherila.

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul „Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagonisti – Ioana Chelmus si Florin Fratila. Acestia se declara fascinati de subiectul dragostei ca un camp de lupta si promit un spectacol cu adevarat amuzant.

Un spectacol care binedispune si care totodata confrunta. Te pune pe ganduri, te provoaca sa reflectezi asupra relatiei tale prezente sau trecute si sa-ti doresti o dragoste eterna, fara defecte, fara lupte.

JOI, 21 aprilie, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

Sursa: Evenimente-Constanta.Ro

harlequin_teatru_se_duce_dracu

Visited 332 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Piesa de teatru NSFW - Point Bucuresti

Point, Strada General Eremia Grigorescu, Bucharest, Romania

June 25, 2017

20:00 To 21:30

NSFW ( Nerecomadat la job) ne pune in fata unei ere a photoshopului, a artificialului dus in extrema, o lume a exhibitionismului in lumea virtuala, a oamenilor care au studii, dar sunt someriRead more…

umbre - teatrul national bucuresti

Teatrul Național București, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bucharest, Romania

July 2, 2017

19:30 To 21:00

Umbre este o piesa de teatru care are la baza un text contemporan al unei scriitoare spaniole pusa in scena la Teatrul National Bucuresti.Read more…

2 femei contemporane

Linotip - Centru Independent Coregrafic, Strada Actor Ion Brezoianu, București, Municipiul București, România

June 18, 2017

20:00 To 21:00

Spectacolul 2 femei contemporane ne poarta de-a lungul unei povesti intense, care demonstreaza ca timpul nu a reusit sa schimbe prea multe din viata femeii.Read more…