Piesa de teatru – Feisbuc la Harlequin Mamaia

May 19, 2016

May 19, 2016

21:00 To 22:15

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

https://www.mamaiaonline.com

40 Ron

0766 400 181

Event Description

Teatrul Notarra aduce la Constanta prima piesa de teatru din Romania despre Facebook! O poveste bazata numai si numai pe fapte reale! O comedie plina de intamplari trasnite, careia nu-i poti rezista daca nu-i dai Like.

Spectacolul “Feisbuc” aduce in prim-plan viata agitata a unor tinere care trec prin cele mai penibile situatii si care, prin naivitatea lor, spera ca in sfarsit isi vor intalni adevarata iubire pe reteaua de socializare.

De multe ori, aceasta retea de socializare ne determina sa pierdem ore intregi in fata calculatorului pretinzand ca “socializam”, postam imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem intreaga viata fara sa ne gandim la riscurile la care suntem expusi.

Cati dintre noi nu au in lista de prieteni necunoscuti? Cati dintre noi nu isi pierd noptile in fata ferestrei de chat, pretinzand ca socializeaza?

Cati dintre noi nu au incercat sa-si gaseasca marea dragoste pe facebook?

Daca si tu te incadrezi in ”generatia facebook” inseamna ca faci parte suta la suta din spectacolul nostru. Vino sa vezi prin ce peripetii trec fetele noastre si daca iti place, adauga-ne si in lista ta de prieteni!

Regia: Alexandru Jitea
Cu: Ioana Calota, Laura Anghel, Diana Iarca, Marina Neagu
Durata: 1h si 15 min
JOI, 19 mai, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 40 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

Sursa: evenimente-constanta.ro

Visited 333 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

April 14, 2016

21:00 To 22:15

In premiera la Constanta, pe scena Harlequin Mamaia, esti invitat la un spectacol aproape de stand-up comedy, fara rusine, fara scrupule, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri.Read more…

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

April 16, 2016

11:00 To 13:00

O poveste clasica, cu papusi clasice, pentru ca indiferent de perioada, copilaria are radacinile adancite in povestile clasice!Read more…

Piesa de teatru NSFW - Point Bucuresti

Point, Strada General Eremia Grigorescu, Bucharest, Romania

June 25, 2017

20:00 To 21:30

NSFW ( Nerecomadat la job) ne pune in fata unei ere a photoshopului, a artificialului dus in extrema, o lume a exhibitionismului in lumea virtuala, a oamenilor care au studii, dar sunt someriRead more…