Piesa “Scrisori catre Rita” pe scena Harlequin Mamaia

April 14, 2016

April 14, 2016

21:00 To 22:15

Harlequin, Bulevardul Mamaia, Mamaia, Constanța, Constanța County, Romania

http://evenimente-constanta.ro

45 Ron

0766 400 181

Event Description

In premiera la Constanta, pe scena Harlequin Mamaia, esti invitat la un spectacol aproape de stand-up comedy, fara rusine, fara scrupule, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri.“Scrisori catre Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Andreei Stafie, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor, care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filozofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta culturala speciala pentru care trebuie sa-i multumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a adduce acest roman pe scena.

“Scrisori catre Rita” e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca n-ar durea atat.

“Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste, pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar, pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, desi… Nic e un mic Iisus care ne spala de pacatul ipocriziei.” – Stefan Caraman

Distributie:
Nic Labis: Stefan Nistor
Rita: Andreea Stafie

Regie: Cristian Bajora
Regie tehnica: Dragos Patraulea

Bodypainting: Vania Piersinaru

Vino sa vezi un spectacol unic la Constanta: “Scrisori catre Rita – The Show“

JOI, 14 aprilie, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 45 lei
Durata: 1h 15min

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

Sursa: Evenimente-Constanta.Ro

Organizers

Evenimente Constanta

Visited 576 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Nesomn - Dans Hipnotic - LINOTIP Bucuresti

Linotip - Centru Independent Coregrafic, Strada Actor Ion Brezoianu, București, Municipiul București, România

June 16, 2017

20:00 To 21:00

In lumea viselor, in spectacolul de dans Nesomn, proiectezi si generezi vise, pe care le traiesti pentru tine si pentru altii.Read more…

Doors Club, Strada Traian, Constanța, Constanța County, Romania

April 21, 2016

20:00 To 21:10

Doors Club Constanta gazduieste piesa de teatru “Povesti despre tine” , un spectacol realizat dupa volumul „92 de povesti cu carti” de Stefan Caraman.Read more…

Casa de Cultură, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, Constanța County, Romania

May 23, 2016

19:30 To 21:25

Drama la care se rade cu lacrimi, “Fidelitate” o piesa in care revine celebrul actor Florin Busuioc.Read more…