Seawolves Bike Fest 9 2016

June 10, 2016

June 12, 2016

12:00 To 23:59

Camping S, Bulevardul Mamaia Nord, Mamaia-Sat, Constanța County, Romania

35 Ron

Event Description

Seawolves MC Romania va invita la cea de-a 9’a editie a intrunirii moto de pe litoral.
Editia de anul acesta se va desfasura in weekend-ul 10-12 Iunie 2016 si se va tine in aceeasi locatie ca si anul trecut – Camping S, din Mamaia Nord (www.camping-s.ro). Un camping amenajat dupa standarde moderne, cu spatiu de campare generos si curat, toalete si dusuri super decente… si numeroase, plaja proprie, beach bar s.a.m.d.

Ne angajam sa respectam blazonul ca in fiecare an, asa ca va garantam cel putin aceleasi standarde de organizare si distractie cu care v-am obisnuit. Nu vor lipsi dozatoarele de bere rece, taria de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o scena adevarata de zeci de mii de watti, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara pana in zori, parada moto, late night show’ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile.

Ca in fiecare an si scena festivalului va fi super animata de trupe de rock si nu numai – noi, vechi sau consacrate.
Astfel, seara de vineri, va fi o seara dedicata coverurilor iar seara de sambata va fi dedicata rock’ului autohton.

Mai exact:
Vineri – 10 Iunie (cover bands night)

NEW DEAL – Serbia
Ziua Libera – Constanta
Secret Society – Bucuresti
Hangover – Constanta
Hippy Band – Galati

Sambata – 11 Iunie (seara rock & heavy metal)

ZDOB SI ZDUB – Rep. Moldova
Trooper – Bucuresti
Magica – Constanta
Sanctuar – Timisoara
Astral Ofidian – Constanta

… in plus, in fiecare seara, dupa show’ul interzis minorilor, si – ca sa respectam obiceiul fest’ului nostru – pana la rasarit, ne vom aduna pe plaja, la focul de tabara, langa beach barul care va fi deschis toata noaptea, pentru traditionalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu si la chitara bass de veteranul Virgil Stoica!

Prezentatorul evenimentului va fi Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Ca si anii trecuti, motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului).

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles – (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.

Din pacate locurile de cazare la casute in incinta camping’ului au fost epuizate, de aceea vom reveni cat se poate de rapid cu alte posibilitati de cazare.

O prima oferta super OK o avem din partea hotelului Siret – 140 de lei pe noapte dubla, cu mic dejun inclus – oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu bratara de la Seawolves Bike Fest.

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.

Poze de la editia precedenta aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1235448843147602.1073741826.450207938338367&type=3.

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna, multa distractie si bere rece!

seawolves_bike_fest_9

Sursa: Facebook.Com

Sursa Foto: RadioConstanta.ro

Visited 646 times, 1 Visit today

Add a Review

Rate this by clicking a star below:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Events

Untold Festival 2017 Cluj Napoca

Cluj Arena, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania

August 3, 2017 To August 6, 2017

Untold Festival 2017 Cluj Napoca – Cel mai mare festival de muzica electronica din Romania!Read more…

Bucharest Technology Week

Piața George Enescu, Bucharest, Romania

May 27, 2016 To May 29, 2016

10:00 To 22:00

Universum Events (organizatorii Internet & Mobile World) iti aduc acum o saptamana de sarbatoare a tehnologiei la Bucharest Technology Week.Read more…

Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu, Bucharest, Romania

April 16, 2016

Sarah Chang, considerata de multi zeita viorii, va oferii un spectacol de neuitat sambata, 16 aprilie, la Sala Palatului Bucuresti.Read more…